COVID-19 Update 17-03-2020

Kære kunde,

Hos Link Logistics gør vi alt, hvad vi kan, for at opretholde en normal drift – det vil sige, at vi er fuldt operationelle og afhenter forsendelser hos vores kunder. Dette gør vi, samtidig med at vi arbejder med største respekt for sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder blandt andet, at størstedelen af vores medarbejdere arbejder hjemme, hvorfor der kan være øget ventetid på telefonerne i vores kundeservice – så hvis muligt vil vi sætte pris på kommunikation via e-mail.

Link arbejder med de største og bedste netværk i verden, og vi vurderer løbende de forskellige netværk og deres operationer i de enkelte lande. Ud fra dette sammensætter vi det bedst mulige transportvalg, men da der sker ændringer fra time til time, kan du opleve at dine forsendelser bliver skiftet til en anden leverandør med kort varsel for at sikre bedst mulig leveringskvalitet.

Selvom vi gør, alt hvad vi kan for at sikre den bedst mulige levering, kan vi ikke undgå forsinkelser, samt forsendelser der bliver holdt eller sendt retur. Vi opdaterer løbende på vores bookingside med status på de enkelte lande og hvis du har spørgsmål, så skriv endelige til os på info@linklog.dk 

 

Anders Martens – CEO